Vagrant Environment IP miss match

Hi , I installed Virtual Box /Vagrant, Everything worked fine but as mentioned in the documentation I have got some other IP (10.0.2.**) , instead of (192.168.103.100), So do I need to destroy the vagrant and reprovision it or leave as it is ? , Please confirm as I am also able to validate the vagrant box.

please refer below for the detailed message which I received after the vagrant environment setup

Thanks

Welcome to Ubuntu 14.04.6 LTS (GNU/Linux 3.13.0-170-generic x86_64)

** * Documentation: https://help.ubuntu.com/**

** System information as of Tue Sep 22 08:33:12 UTC 2020**

** System load: 0.89 Processes: 92**
** Usage of /: 3.6% of 39.34GB Users logged in: 0**
** Memory usage: 6% IP address for eth0: 10.0.2. ****
** Swap usage: 0%**

** Graph this data and manage this system at:**
** https://landscape.canonical.com/**

UA Infrastructure Extended Security Maintenance (ESM) is not enabled.

0 updates can be installed immediately.
0 of these updates are security updates.

Enable UA Infrastructure ESM to receive 64 additional security updates.
See https://ubuntu.com/advantage or run: sudo ua status

New release ‘16.04.7 LTS’ available.
Run ‘do-release-upgrade’ to upgrade to it.

The new version of the course does not require vagrant.

then how do I launch IDE on windows 10 , can anyone guide me on this, please

There is nothing to launch it is within the browser. The IDE is described in detail in

Chapter 0: Introduction & Setup

Navigating the In-Browser IDE

Thanks alot ,got it I am using the one which will be provided with the labs … :slight_smile: