Atlas connections timeout

Hello everyone, I installed Mongo 3.4.

Here is the error message when i run the connection command:

MongoDB shell version v3.4.15
connecting to: mongodb://cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-01-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017/aggregations?replicaSet=Cluster0-shard-0
2021-05-10T09:43:01.637-0400 I NETWORK  [thread1] Starting new replica set monitor for Cluster0-shard-0/cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-01-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017
2021-05-10T09:43:02.426-0400 I NETWORK  [thread1] Successfully connected to cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017 (1 connections now open to cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017 with a 5 second timeout)
2021-05-10T09:43:02.519-0400 I NETWORK  [ReplicaSetMonitor-TaskExecutor-0] Successfully connected to cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017 (1 connections now open to cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017 with a 5 second timeout)
2021-05-10T09:43:02.609-0400 I NETWORK  [thread1] Detected bad connection created at 1620654181877556 microSec, clearing pool for cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017 of 0 connections
2021-05-10T09:43:02.609-0400 I NETWORK  [thread1] Dropping all pooled connections to cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017(with timeout of 5 seconds)
2021-05-10T09:43:02.609-0400 I NETWORK  [thread1] Ending connection to host cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017(with timeout of 5 seconds) due to bad connection status; 0 connections to that host remain open
2021-05-10T09:43:02.693-0400 I NETWORK  [ReplicaSetMonitor-TaskExecutor-0] Detected bad connection created at 1620654181990180 microSec, clearing pool for cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017 of 0 connections
2021-05-10T09:43:02.693-0400 I NETWORK  [ReplicaSetMonitor-TaskExecutor-0] Dropping all pooled connections to cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017(with timeout of 5 seconds)
2021-05-10T09:43:02.693-0400 I NETWORK  [ReplicaSetMonitor-TaskExecutor-0] Ending connection to host cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017(with timeout of 5 seconds) due to bad connection status; 0 connections to that host remain open
.
.
.
2021-05-10T09:43:16.307-0400 I NETWORK  [thread1] Ending connection to host cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017(with timeout of 5 seconds) due to bad connection status; 0 connections to that host remain open
2021-05-10T09:43:16.308-0400 W NETWORK  [thread1] No primary detected for set Cluster0-shard-0
2021-05-10T09:43:16.308-0400 I NETWORK  [thread1] All nodes for set Cluster0-shard-0 are down. This has happened for 5 checks in a row.
2021-05-10T09:43:16.311-0400 E QUERY    [thread1] Error: connect failed to replica set Cluster0-shard-0/cluster0-shard-00-00-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-01-jxeqq.mongodb.net:27017,cluster0-shard-00-02-jxeqq.mongodb.net:27017 :
connect@src/mongo/shell/mongo.js:240:13
@(connect):1:6
exception: connect failed

I Fixed.

Installing the MongoDB shell version 4.4

1 Like

This topic was automatically closed 5 days after the last reply. New replies are no longer allowed.